UPDATE POST || Changes

Hoi iedereen! 

Zoals jullie misschien al hebben gezien heb ik wat serieuze stappen ondernomen. Ik heb namelijk mijn eigen domeinnaam gekocht YAAAY! Ik heb dit besloten omdat ik heb gemerkt dat dit écht is wat ik wil. Nu, morgen, volgend jaar, altijd. Ik ben pas net gestart en ben nog steeds alles aan het uitpluizen maar ik vind het echt superleuk om mijn verhalen te delen met jullie. Het is een soort van vrijheid en uitlaatklep, een gevoel dat ik niet kan omschrijven. Mijn hoofd barst elke dag zowat uit elkaar van de ideeën en inspiratie die ik heb, wat een verademing is het dus om dat allemaal hier te kunnen posten.

Ik heb dus een eigen domeinnaam gekocht omdat ik dit persoonlijk toch een stuk serieuzer en professioneler vind staan. Ik wil hier namelijk echt wat mee doen en in de korte tijd dat ik nu blog krijg ik zo ontzettend veel positieve reacties! Dit heeft mij nog erger gemotiveerd om hier voor de volle 100% voor te gaan en vandaar dus dat ik dit besluit heb genomen. Het wil dus niet zeggen dat ik nu ineens denk dat ik de hele wereld aan kan want ik heb nog steeds heel veel om te leren van mezelf, van het bloggen en natuurlijk van andere bloggers. Maar dat vind ik juist het mooie hier aan en aan het leven, dat ik nooit klaar ben met mezelf te ontwikkelen. Zolang ik plezier heb aan het bloggen is het goed en blijf ik ook geloven in mezelf en kan deze stap alleen maar in mijn voordeel werken!

Ik heb ook gekozen voor een nieuwe lay-out. Het oude thema vond ik erg leuk maar was het toch niet helemaal voor mij. Ik wilde namelijk wat meer overzicht creëren op mijn blog en dat is met deze lay-out toch wat meer het geval vind ik zelf. Ik heb nu ook wat widgets erop staan die verwijzen naar bijvoorbeeld mijn Instagram, super handig! Ik ben erg blij met mijn nieuwe thema en hoop dat jullie dit ook vinden.

Als laatste wilde ik nog even zeggen dat ik ook een ”schema” zal gaan bij houden voor mijn posts. Nu post ik wanneer ik tijd heb vooral, want zin en inspiratie om te schrijven heb ik altijd. Maar nogmaals, omdat ik wat meer structuur en overzicht wil op mijn blog lijkt het mij een goed idee om op precieze dagen en tijden een post te publiceren. Ook voor mijn lezers lijkt het mij fijner om regelmaat te hebben in mijn posts. Zodat jullie er altijd van op aan kunnen dat er op die dag en op dát tijdstip weer een nieuw artikel van mij online staat. Ik ben er nog niet uit hoe dit schema eruit zal gaan zien en daar ga ik de komende tijd nog even over brainstormen maar dat horen jullie natuurlijk van mij zodra dit bekend is!

Deze korte update wilde ik toch nog even voor het slapen gaan met jullie delen. Ik wens jullie allemaal nog een fijn weekend!

Logo2

Follow my blog with Bloglovin

Advertisements

6 thoughts on “UPDATE POST || Changes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s