Quote Of The Day || Do good and good will come to you

logo

Hoi iedereen!

Zoals ik al eerder heb verteld in een post ben ik gek op Pinterest. Ik haal daar letterlijk alles vandaan. Geweldige fashion inspiratie, recepten, mooie vakantiebestemmingen en zo ook mijn motivatie en inspiratie. Ik lees namelijk veel quotes en poems over het leven. Ik lees deze omdat ik het prachtig vind hoe dingen omschreven kunnen worden in één simpel plaatje met een paar zinnen. In dat ene simpele plaatje kan ik me vaak zo goed plaatsen en klopt mijn gevoel op dat moment er helemaal bij. Het is inspirerend, motiverend en misschien zelfs een beetje troostend (als ik me down voel) om in een korte tekst te kunnen lezen hoe jij je precies voelt. Ik vind dit een uniek stukje kunst en ik zal er nooit genoeg van kunnen lezen.

Omdat ik me had voorgenomen om meer een ‘schema’ bij te houden op mijn blog leek mij dit een mooi onderdeel om het ook over te hebben, minimaal 1x per week. Omdat ik naast een gezellig mode en beauty meisje ook een gevoelige kant heb. Best spannend om dat ook te delen, maar dit ben ik en dit is mijn blog. Waarom zou ik mezelf dan niet 100% kunnen tonen zoals ik ben? Precies. Dit kan wél en dat ga ik doen.

Ik kan mezelf hier dus helemaal in vinden. Dit komt omdat dit mijn motto is sinds kort en ik hier steeds meer naar ga leven. Ik heb in het verleden veel dingen gedaan waar ik niet bepaald trots op ben. Verkeerde keuzes, verkeerde vrienden, verkeerd gedrag. Ik was over het algemeen sowieso een vervelende puber. Ik wilde graag alles uitproberen en was erg zoekende naar wat ik nou wilde, wie ik was en waar mijn grenzen lagen. Ik heb natuurlijk ook veel leuke dingen meegemaakt moet ik toegeven en er ook zeker leuke en mooie herinneringen aan overgehouden maar of ik trots ben op de Fontessa die ik 6 jaar geleden was? Nee, maar ik had het ook voor geen goud anders willen doen als dat kon. Ik heb uit deze tijd namelijk zó veel geleerd. Vooral geleerd hoe het NIET moet. Ik geloof er ook in dat het allemaal zo moest zijn en dat dit voor mij een levensles is geweest en het mij achteraf, in positieve zin, heeft gevormd als de vrouw die ik vandaag de dag ben. En daar ben ik wél trots op! Niet dat ik nu perfect ben en het allemaal op een rijtje heb, want dit is ook nog zeker niet het geval. Maar ik voel me goed, ik sta positief in het leven en doe wat ik leuk vind. Ik heb lieve familie, trouwe vriendinnen en een schat van een vriend aan mijn zij die mij door dik en dun steunt. En ik doe dingen die ik leuk vind en happy van word, waar ik bloggen nu ook aan toe kan voegen! Ik heb zo nu en dan mijn rotdagen, zoals iedereen heeft, maar ik blijf optimistisch en geloven in mezelf. Ik denk dat dit de eerste stap is naar een leven waar je in de toekomst met trots op terug kunt kijken. Je zult jezelf en anderen moeten accepteren zoals je bent/zoals zij zijn en je dromen durven na te jagen. Zet je 100% in voor hetgeen wat je wilt bereiken, doe dingen waar je blij van word, omring je met mensen die om je geven en blijf altijd optimistisch en geloven in jezelf! Ik geloof er heilig in dat optimisme the key is naar geluk. Dit is waar ik mezelf aan wil blijven herinneren, ook als ik me op dat moment hartstikke verrot voel en ik even helemaal nergens in geloof en dit is ook wat ik aan mijn lezers wil meegeven.

Fijne avond en tot de volgende post!

Logo2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s