Outfit Of The Day #5 || LONG COATS AND HIGH HEELS

IMG_0162-002

Hoi iedereen! 

Daar ben ik weer, met een gloednieuwe Outfit Of The Day post! Het is alweer een tijdje geleden dat ik er eentje geplaatst heb. Sorry! Dit komt omdat ik vaak lange dagen maak en nu de klok een uurtje achteruit is gegaan is de dag al helemaal snel om. Ik raak echt in een sleur daardoor. In het donker naar je werk, in het donker terug naar huis. Even eten, wat tv kijken en je kan alweer naar je bed omdat de wekker weer vroeg af gaat de volgende ochtend. But that’s life I guess. 

Deze foto’s heb ik alweer een aantal dagen geleden gemaakt. Meestal in het weekend heb ik hier de meeste tijd voor. Ik heb altijd haast doordeweeks en dan is het al snel douchen, snel wat kleding uit de kast trekken, simpel mascara’tje en lippenstiftje op doen en GO! Op mijn Instagram post ik wel dagelijks een outfit-foto. Dus als je up to date wilt blijven, volg dan ook even mijn (2e) Instagram-account: @withlovefromfontessa (of zie hier rechts –>)

Het was best lekker herfstweer en ik weet eerlijk gezegd niet meer wat ik gedaan heb die dag, echt héél slecht. Af en toe is mijn hoofd net een vergiet. Waarschijnlijk gewoon de standaard zaterdagdingetjes, boodschappen doen etc. Maar goed, ik heb alweer teveel gepraat haha. Enjoy the outfitpics! 

IMG_0184-001

IMG_0191-001

IMG_0179-002

Waterfall coat – boetiek Harriët (vorig jaar, Oosterhof Rotterdam)

Truitje -Primark 

Broek – winkelstraat in Antwerpen (2 jaar geleden)

Over the knee boots – Primark 

Tas – Primark

Nep bontje om tas – Zelf gemaakt, gekocht op Ebay

Dit was mijn OOTD van deze week. Ik hoop snel weer nieuwe outfitpics te kunnen maken, ik vind dit namelijk zó leuk om te doen. Fijne avond en tot de volgende post!

cropped-logo2.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Outfit Of The Day #5 || LONG COATS AND HIGH HEELS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s