Fashion | Winter Essential: Suede faux fur lined jacket

winteressMorning sunshines!

De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat mijn kast letterlijk uitpuilt van de jassen. Ik weet niet wat het is, maar ik heb een zwak voor BUDGET-jassen. Ja, inderdaad, budget met dikke vette hoofdletters!

Bijna al mijn jassen zijn spot goedkoop en dat geeft me juist een kick. Hoe tof is het om een jas te dragen die misschien duur oogt, maar in werkelijkheid maar een tientje was! Haha, ik houd ervan. Deze suede faux fur jacket, onder is zo’n typisch voorbeeld. Tegenwoordig zie ik dit soort jassen erg veel op straat, op internet en in modebladen. Ik ben er gek op!

Was ik vorig jaar ook al kennelijk, want ik heb hem nu alweer een jaartje in mijn kast hangen. And guess what.. Hij kostte me slechts 10 euro! En hij zit echt heel lekker warm, perfect voor de winter dus. Vanbinnen is hij namelijk ook helemaal gevoerd met nep bont.

Niemand die het wilt geloven, omdat hij blijkbaar dus “duur” oogt. Ik heb deze jas gekocht bij Forever Sale aan de Kareldoormanstraat in Rotterdam. Een leuk, apart en vooral super goedkoop winkeltje, midden in de stad. Niet alles in de winkel spreekt mij aan moet ik zeggen, maar af en toe hebben ze echt geweldige aanbiedingen! Zeker een bezoekje waard, mocht je ooit in Rotterdam zijn.

Wat vind jij van de brown suede (faux) fur lined jacket? Zou jij hem ook kopen en dragen?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s