WEEK DIARY | Headwraps, sneakers en nieuw speelgoed

weekdiary

Morning!

Wat is het toch alweer een tijd geleden dat ik iets heb gepost. Wat ik ga zeggen nu is lekker cliché, maar het is echt zo: jemig, wat had ik het druk de afgelopen week! En aankomende week zal niet veel rustiger worden. Maar er staan leuke dingen op de planning, dus het is het allemaal meer dan waard.

Het toppunt van de week is toch wel dat ik een nieuwe camera heb! Een Samsung smart camera, inclusief wifi! Zodat ik gelijk alle foto’s die ik maak met de camera kan overzetten naar mijn iPhone, super handig! Jullie hebben geen idee hoe gelukkig ik nu ben, haha. Verder heb ik een fijne lipstick van L’oreal herontdekt en heb ik voor het eerst een hoofdband gekocht bij de Forever21. Even wennen, but now I love it! Lekker warm ook. Ik ben trouwens na eeuwen weer wezen sporten en kon ik eindelijk weer een keer één van mijn Nike Rosherun’s dragen!


Fijne maandag en tot de volgende post!

 

Logo2

Advertisements

5 thoughts on “WEEK DIARY | Headwraps, sneakers en nieuw speelgoed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s