Outfit Of The Day #8 | Momjeans 


Hoi iedereen!

Ik heb een nieuwe liefde en ik betrap mezelf erop dat ik hem bijna elke dag wil dragen. The momjeans!

Ik was laatst in de Forever 21 en was er al een tijdje naar op zoek. Toch apart hoe je kijk op bepaalde kledingstukken kan veranderen in korte tijd. Een jaar geleden had ik deze broek echt afschuwelijk gevonden en zou geen haar op mijn hoofd er aan denken om zoiets te kopen. Op internet volgde ik de momjeans-hype al enige tijd, maar of dit mij zou staan.. Dus nu zag ik hem hangen in de winkel, gelijk even gepast en ik was verkocht! Hij zit ge-wel-dig! En je kan hem op zoveel verschillende manieren combineren. Ik heb gekozen voor casual, met een simpele zwarte coltrui. Om de outfit toch nét dat stoere randje te geven heb ik ervoor gekozen om mijn Chelsea boots met blokhak eronder te dragen.


Momjeans – Forever 21

Coltrui – C&A

Chelsea boots – Schoenenwinkeltje Rotterdam-centrum
Wat vinden jullie van deze 90’s broeken, die weer helemaal terug zijn in de fashion industry?

 

cropped-logo2.jpg

Advertisements

5 thoughts on “Outfit Of The Day #8 | Momjeans 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s