WEEK DIARY | Krullen, Sinterklaas en outfits

Hoi iedereen,

Sorry, maar er is iets niet helemaal goed gegaan met het inplannen voor vandaag! Ik had hem helemaal niet ingepland, maar als concept opgeslagen. Lekker slim. 

Anyways, vandaag weer een nieuwe Week Diary voor jullie! Heb een superleuke week gehad, veel gedaan en Sinterklaas natuurlijk. Ik had mijn schoonoma (geen idee of dit woord uberhaupt bestaat) met de surprise. Ze houdt van bloemen dus had ik zelfgemaakte bloemen gemaakt. Helaas geen foto meer kunnen vinden hiervan :(. Erg gezellige avond gehad met lekker eten, fijne schoonfamilie en leuke cadeaus en spelletjes! Verder heb ik een curlyhair-routine opgenomen met onderstaande haarproducten. Ik twijfel alleen nog om deze te publiceren.. Spannend! Verder heeft mijn vriend de nieuwe camera op mij uitgetest, van de week dus ook nieuwe outfitposts! 

  
Hoe was jullie week(end)? 

Advertisements

3 thoughts on “WEEK DIARY | Krullen, Sinterklaas en outfits

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s