WEEK DIARY | New phone, outfits and lipsticks

  

Hoi hoi iedereen,

Alweer een tijdje geleden dat ik iets gepost heb. Hoe is het met jullie? Met mij gaat het goed, alleen mis ik soms wat motivatie. Niet alleen met bloggen maar met alles in het leven. Dit zijn slechts momentopnames hoor, misschien iets met een ‘winterdipje’? Verder gaat het gelukkig prima.

 Ik heb vandaag weer een Week Diary voor jullie. Op zich een best wel fijne week gehad, met veel leuke dingen. Ik mocht namelijk mijn telefoonabonnement  verlengen, yay! Happy me. Niet dat het per se nodig was, mijn iPhone 5s deed het nog steeds prima na 2 jaar. Maar het hele feit dat je iets nieuws mag uitzoeken blijft hoe dan ook leuk! Ik heb gekozen voor de iPhone 6s Plus. En ik zou Fontessa niet zijn als ik deze niet in de kleur rose gold zou nemen, haha. Even wennen qua grootte maar ik ben er erg blij mee! Verder heeft mijn vriend weer wat foto’s met de camera op mij getest. Binnenkort ga ik echt, echt, écht weer outfitposts posten, I promise! Het is alleen wat lastiger nu, want om 16:00 word het al donker. De dagen zijn bijna ‘te kort’ om geschikte foto’s in daglicht te maken. Dat het maar heel snel weer gewoon lekker zomer mag worden, lente is overigens ook prima. Verder heb ik een fijne nieuwe lipstick van Maxfactor gelijk op de foto gezet. Hij is donkerrood met een klein beetje glans, perfect voor de feestdagen die er aan zitten te komen! Ook had ik nog een etentje met de collega’s van mijn vriend zijn werk, dus ik kon me weer ergens voor optutten. Ook deze outfit komt heel binnenkort online! 

  
Al met al dus een leuke week gehad. Ben benieuwd wat deze week voor mij in petto heeft. Ik heb in ieder geval erg veel zin in de kerstdagen! Hoe was jullie week en hebben jullie ook zoveel zin in de feestdagen? 
With love from, 

Fontessa 

Advertisements

4 thoughts on “WEEK DIARY | New phone, outfits and lipsticks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s