Merry Christmas! 

   
 Kerst, jeetje.. Het lijkt wel gisteren dat mijn vriend en ik voor het eerst kerst vierden in ons huisje. En in tussen zijn we alweer één jaar verder! De tijd vliegt.. 

 Alle cadeautjes zijn weer gehaald en we mogen morgen en overmorgen weer genieten met al onze dierbaren. Morgen met mijn familie bij mijn broer en zaterdag samen met de familie van mijn vriend. Ik ben helaas een beetje ziek, maar dat mag de pret niet drukken. Dat het maar weer gezellige feestdagen mogen zijn en dat het eten lekker mag smaken natuurlijk! Aan liefde zal het mij in ieder geval niet ontbreken, ik zou deze dagen met niemand anders willen vieren dan met mijn familie en mijn schoonfamilie. Uiteindelijk draait alles om de liefde. 

Via deze weg wil ik ook jullie een fijne kerst toewensen. Geniet van de geliefden om je heen en wees vooral dankbaar. Zelf sta ik er extra bij stil met de kerstdagen, dat het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is dat er een liefdevolle familie voor je klaarstaat, een tafel vol eten en cadeautjes onder de boom. Ik zou willen dat iedereen kerst zo fijn zou kunnen ervaren. Nogmaals, enjoy your Christmas! ❤ 
With love from,

Fontessa

Advertisements

3 thoughts on “Merry Christmas! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s