And a happy new year! 

  

31 december 2015.. En dan heb ik het nog niet eens over kerst gehad! De tijd gaat zo snel. Op de laatste dag van het jaar ga je automatisch toch nog even terugblikken op het afgelopen jaar. 

 Het lijkt wel gisteren dat we elkaar een fijn 2015 wensten, hier thuis voor het eerst. Er is denk ik zo veel gebeurd dat het ook moeilijk was om de tijd bij te houden soms. Hoe ouder je word, hoe sneller de tijd lijkt te gaan. Een dag is zo om, daardoor ook de maanden en het hele jaar. 

Maar goed, al met al heb ik een prima jaar gehad als ik naar alle mooie dingen kijk tenminste. Ik ben nou eenmaal een optimist en ik kijk liever naar de mooie en leuke dingen die ik meemaak. Natuurlijk zijn er dingen die ik liever anders had willen zien gaan en dingen die ik misschien anders had willen doen. Maar is dat niet gewoon de definitie van het leven? Jezelf soms keihard tegen komen, fouten maken, je misschien ook even kut voelen, maar daarna gewoon opstaan en doorgaan en vooral leren van je fouten. En daarnaast natuurlijk zoveel mogelijk genieten van al het moois. 

Omdat het een nogal roerig jaar was voor mij kwam de vakantie naar Tenerife als geroepen. Ik was hier zo aan toe! Even weg, nergens aan denken en alleen maar genieten samen met Yorik. Als ik een hoogtepunt zou moeten kiezen van het afgelopen jaar zou het zonder twijfel die 2,5e week vakantie naar Tenerife zijn. We hebben het letterlijk alleen maar fijn gehad, we hebben super mooie en bijzondere ervaringen op gedaan, elke dag heerlijk gegeten, veel gelachen en uitgerust en genoten van elkaar. Het is maar te hopen dat 2016 ook zo een geweldige vakantie voor ons in petto heeft, Zuid-Amerika staat bovenaan in onze wishlist. Maar dat zijn voor nu slechts goals, zoals dat tegenwoordig genoemd word. 

  
Ik ben blij dat ik in ieder geval altijd sterk blijf en alles positief kan bekijken, anders had ik niet geweten hoe ik zou moeten omgaan met dit shitty year op school- en werkgebied. Ik hoop dat 2016 mij eindelijk de doorslag kan geven in het nemen van beslissingen, want de mensen die mij persoonlijk kennen weten dat dat een van mijn grootste struikelblokken is in het leven. Als ik maar een klein beetje beter was in knopen doorhakken en die vervelende besluiteloosheid even uit kon zetten had ik het mezelf al een stuk makkelijker kunnen maken. Perfect voorbeeld, mijn blog. Ik heb er jaren over gedaan om er aan te beginnen! Achteraf gezien echt belachelijk, want dit is een van de beste keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. Ik heb er super veel plezier aan en snap niet waarom ik er zo moeilijk over deed al die jaren. Maar dat is nou eenmaal hoe ik ben, denk ik. 

Verder doe ik het lekker rustig aan vanavond met mijn Jip en Janneke kinderchampagne, aangezien ik me nog steeds niet helemaal lekker voel. Geen wilde feestjes en drankjes voor mij maar lekker thuis met mijn vriend en schoonfamilie. Want uiteindelijk draait het om liefde en voor mij betekent samen zijn met Yor op dit soort dagen het allermeest. Onze 3e Oud en Nieuw samen alweer. Bedankt voor al je steun, support, humor en onvoorwaardelijke liefde in 2015 (en 2014 en 2013). Ik weet dat je dit leest en alles wat ik te zeggen heb tegen je is: Bedankt dat je er altijd voor mij bent.

  

Verder wens ik jullie allemaal een fijne jaarwisseling en al het geluk in 2016. Tot volgend jaar lieve lezers en bedankt dat jullie elke keer weer de tijd nemen om mijn artikelen te lezen! Ben jullie stuk voor stuk allemaal heel erg dankbaar. 
With love from,

Fontessa

Advertisements

2 thoughts on “And a happy new year! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s