Details of the day | Nieuwe ronde, nieuwe kansen! 

  

Yes! Het is officieel 2016 en ik heb er nu al onwijs veel zin in. Ik zie de toekomst rooskleurig in en heb zin om weer heel veel leuke nieuwe dingen te gaan doen dit jaar. Bring it on 2016! 

Hoe was jullie oud en nieuw? Ik hoop dat jullie net zoals ik een fijne avond/nacht hebben gehad, omringd met leuke mensen. Zoals ik al zei in mijn vorige artikel, heb ik het dit jaar dus rustig thuis bij mijn schoonouders gevierd. Erg gezellig, alleen jammer dat ik mijn vriend heb aangestoken met mijn ziekte van vanalles en nog wat. Hij was echt niet lekker, die arme schat. 

Ik heb vandaag voor het eerst dit jaar een nieuwe ‘detail-foto’s’ gemaakt. Geen idee of dit uberhaupt een woord is trouwens maar ik noem het even zo. 

  

Lekker simpel en wit, maar ik houd er van. 

  • Muts – H&M

 Als het aan mij ligt is de winter nu toch écht wel een beetje begonnen hoor.. Ik begin het steeds kouder te vinden dus heb ik afgelopen week deze nieuwe muts gekocht, op de herenafdeling, jawel. Ik ben daar wel vaker te vinden voor dit soort accessoires. Vooral voor een wat stoerdere look is de mannenafdeling echt een hemel. 

  • Adidas Superstar Starwars Edition  

Ja, een apart verhaal zit hier aan vast. Ik heb deze voor een prikkie gekocht op Tenerife bij een Adidas store. Niet omdat ik zo’n fan ben van Starwars (not at all) maar omdat ik ze zo uniek vond! Ik had ze nog nooit ergens gezien en ze waren maar 30 euro. Enough said.

  • Agenda – Action

Omdat ik me heb voorgenomen om meer en beter te gaan plannen vanaf dit jaar heb ik een agenda gekocht. Leuk vrouwelijk agenda’tje die ik wel bij me vond passen. Goed voornemen, alleen staat er nog niks in, haha. 

  • Horloge – Casio 

Kan ik hier nog iets aan toevoegen? Ik ben verliefd op dit horloge!

  • Trui – Mango 

Ik heb deze trui al een eeuwigheid. Hij is lang, zit comfortabel en heeft een lage hals die het off-shoulder effect geeft. Nice! Ik denk niet dat hij nog te koop is, want we praten nu over zo’n 4 á 5 jaar geleden alweer. Maar genoeg truien die hier precies op lijken! 

  • Armbanden – Handgemaakt door Yorik

En als laatste deze armbandjes. Zelfgemaakt door mijn super creatieve vriend! We zijn druk bezig met een webshop om deze prachtige armbanden te verkopen. Dus mocht je geïnteresseerd zijn, let us know. 
Geniet van het weekend en het nieuwe jaar! ❤️
With love from,

Fontessa
 

Advertisements

6 thoughts on “Details of the day | Nieuwe ronde, nieuwe kansen! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s