Outfit of the day | Brown tinted and pleated skirts

Het is alweer een eeuwigheid geleden dat ik een outfitpost heb geupload. Ik heb na 2 maanden nog steeds moeite met het tijdsverschil en de seizoensverandering. Het is zó vroeg donker waardoor het lastig is om na half 4 ‘s middags nog fatsoenlijke foto’s te maken in daglicht. Dat het maar weer snel lente mag worden, het wat langer licht blijft en de temperatuur wat aangenamer is natuurlijk.

Maar genoeg gezeurd. Ik ben er weer met een nieuwe outfit of the day! 

  

Ik ben echt gek op rokken. Ik heb er lades vol van en tijdens het shoppen zit ik altijd wel even met mijn neus tussen de rokken. Het leukste vind ik nog dat je ze op talloze manieren kunt combineren. Met hakken, laarzen, coltruien, stoere t-shirts, een blouse, het kan allemaal. Omdat het wat kouder is heb ik hem nu gecombineerd met een bruine coltrui met een brede hals. Bruine haklaarsjes eronder, bikerjacket aan en I was good to go! Wat vinden jullie ervan?
Plooienrok | Forever 21 
Coltrui | (somewhere in) Antwerpen 

Haklaarzen | Axi schoen 

Bikerjacket | Newyorker 

Tas | Primark

With love from,

Fontessa

Advertisements

9 thoughts on “Outfit of the day | Brown tinted and pleated skirts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s