UPDATE | Are you still alive? 

Ja, ik leef nog en het gaat prima met me. Zo dat was het weer voor vandaag, joe! 

Nee, grapje natuurlijk. Ik ben inderdaad nog in leven maar gewoon ontzettend druk. Ja, ik weet het, cliché bla bla. Maar cliché is vaak gewoon de waarheid. Ook op social media ben ik de afgelopen tijd echt veel te afwezig geweest. Excuse my minibreak! 

We kennen het vast allemaal wel, in het donker naar school of werk gaan en in het donker weer terugkomen. Ik ken niemand die dit chill vind, maar ik vind het zwaar deprimerend. Ik snak naar de lange koele zomeravonden waar het om half 10 ‘s avonds nog steeds licht is. En de warme dagen.. 
Dus wat doe je dan? Precies. Boek een reis en vertrek. So we did! Wij gaan binnenkort even een weekje naar Portugal, de Algarve en ik kan niet wachten. Het duurt nog wel even, maar ik ben blij dat ik er nu al naar uit kan kijken!

   
Verder ben ik druk met mijn nieuwe werk geweest de afgelopen dagen. En na het werk plof ik gebroken op de bank neer en kom ik er ook niet meer vanaf. Dat is dus de reden van mijn afwezigheid. Drukte, andere dingen die mijn tijd en energie opeisen en geen nieuwe foto’s, wél ideeën, zat ideeën en inspiratie zelfs, maar even geen tijd en fut om het uit te werken. 

Ik moet ook zeggen dat mijn doel en plan met mijn blog veranderd is. Hierover binnenkort meer, want ik wil eerst even kijken hoe ik dit precies ga aanpakken. 

Maar ik blijf gewoon doorgaan! Dipjes of niet, ik vind het nog steeds heerlijk om te doen. En ik denk dat dat het belangrijkste is; zolang je er maar plezier in hebt! Ik zie jullie heel snel weer! Fijn weekend iedereen. 
With love from,

Fontessa

Advertisements

3 thoughts on “UPDATE | Are you still alive? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s