OUTFIT | Cold and furry days


Yes, sunday funday! Zondag staat voor mij symbool voor rust en even helemaal niks doen (meestal dan). Dat wil zeggen dat ik eindelijk weer even kan bloggen, heerlijk! Hoe gaat het met jullie?


Ik heb na een eeuwigheid eindelijk weer eens een outfitpost. Het blijft lastig om een balans te vinden. Ik heb het momenteel nog steeds super druk en het weer (en daarmee bedoel ik dus het daglicht) werkt ook niet echt lekker mee. Dan is foto’s maken een hele opgave! Ik denk dat alle bloggers zich hier wel in kunnen vinden. 😉

En wat was het afgelopen week koud! De enige manier om de winter een stukje aangenamer te maken is een fijne warme outfit erbij te zoeken! Het was eindelijk het perfecte koude weer voor mijn schapenwollen jas die al een tijdje in mijn kast hing. In combinatie met een hoofdband, handschoenen en mijn warme Chelseaboots heb ik deze koude dag weer kunnen overleven!

  • Jas – Primark
  • Hoofdband – Forever 21
  • Chelsea boots – Boetiek Rotterdam
  • Zwarte skinny jeans – Bershka
  • Tas – Primark

With love from,

Fontessa

Advertisements

7 thoughts on “OUTFIT | Cold and furry days

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s