OUTFIT | Stripes and patent leather


Morning!

Na ruim een maand een break te hebben genomen van mijn reguliere blog-schema, ga ik vanaf nu weer proberen om (bijna) dagelijks iets te posten! Alle puzzelstukjes lijken nu op hun plaats te vallen en ik heb mijn inspiratie weer terug gevonden, yay!

Vandaag weer een outfitpost. De mensen die mij kennen weten dat ik af en toe best een uitschieter kan hebben op modegebied. Af en toe een beetje anders dan anders vind ik leuk. Zo dus ook deze prachtige lakschoentjes! Tja, je houdt ervan of je vind het niks. Voor mij was dit in ieder geval liefde op het eerste, tweede en derde gezicht! Verder heb ik de schoentjes gecombineerd met een zwarte stretchbroek die ik al jaren heb. Hij is best aan vervanging toe, maar god, hij zit zó fijn! Van mijn nieuwe trui met franjes zal ik in een ander artikel meer laten zien. And last but not least, een van mijn favoriete coats. Deze zwart-witte  oversized jas is op ontelbaar veel manieren te combineren, wat willen wij als vrouwen nog meer? Enjoy the ‘fit!

  • Lakschoentjes – Axi Schoen
  • Zwart-witte coat – Primark
  • Witte coltrui met franjes – Bershka
  • Hoofdband – Forever 21

With love from,

Fontessa

Advertisements

8 thoughts on “OUTFIT | Stripes and patent leather

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s