MY FAVE | Liefde voor hakken


Hakken, ik vind het één van de mooiste schoensoorten die er bestaan. Je hebt ze in allerlei soorten en maten en voor ieder wat wils. Vanaf het moment dat mijn moeder mijn eerste paar hakjes van maar liefst 3(!!) hele centimeter kocht heb ik de liefde voor hakken nooit meer los kunnen laten.

Ik voel me altijd op en top vrouw als ik weer een paar killers aan mijn voeten heb. Ik heb een zwak voor mooie schoenen en daardoor is mijn schoenencollectie ook zwaar uitgebreid de afgelopen jaren. Wat aan de ene kant geweldig is natuurlijk, wie houdt er nou niet van een ruim aanbod in de kleding- en/of schoenenkast? Maar aan de andere kant rete zonde, want wat draag ik nou écht? De helft van de collectie staat er maar een beetje mooi te wezen eigenlijk. Of nog erger, ik vergeet soms wel eens welke schoenen ik precies heb! Om die reden ben ik de afgelopen tijd flink bezig geweest met het uitdunnen van deze uit de hand gelopen adoratie. En één ding ben ik me (na jaren ontkennen en smoesjes) toch echt gaan realiseren, ik heb inderdaad echt overdreven veel schoenen! Geteld heb ik ze niet, maar kasten vol zijn het er in ieder geval.

Dus ik heb flink zitten sorteren welke ik weggeef, verkoop en wil houden. De helft stond nog bij mijn ouders thuis. Waaronder dus ook deze pareltjes die ik nu eventjes in het zonnetje wil zetten!

Ik had ze al jaren in de kast staan en stiekem, heel stiekem, was ik vergeten dat ik deze knapperds ooit heb gekocht! En dan heb ik het over een jaartje of 4 geleden. Dus na onze hereniging kon ik mijn geluk niet op en staan deze stoere laarshakken met stip op nummer 1 voor nu!

Zijn jullie ook zo gek op schoenen en wat draag jij het liefst? Laat het me weten!

With love from,

Fontessa

Advertisements

10 thoughts on “MY FAVE | Liefde voor hakken

  1. Mariska

    Geweldige hakken! Ik was ook laatst m’n collectie aan het doornemen, soms vergeet je deels wat je hebt. Ik ben net iets meer van de sleehakken! Of iig een stabiele hak. Als ik naaldhakken draag lijk ik op bambi 😛

    Liked by 1 person

  2. nancy

    Ik verkoop ernu wat op marktplaats want ik heb gewoon geen ruimte meer. Ik ben echt schoenverslaafd. Ook al weet ik dat ik niet op een bepaalde hak moet lopen , soms vind ik de kleur of het model dan zo mooi dat ik het gewoon koop!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s