OUTFIT | Keep it flared

Het is dinsdag én februari! Weer een maandje dichterbij mijn vakantie naar Portugal en de zomer. Zo veel zin in! Maar dat even terzijde.

Ik wil het namelijk even hebben over de flared pants. We hadden deze broeken vroeger allemaal, we wisten niet beter. Er was geen keus. Als je een broek nodig had, kocht je gewoon een broek klaar. Naar die wijde pijpen werd niet eens gekeken, niks raars aan toch? Dachten wij, jarenlang. Totdat daar ineens de skinny jeans de wereld kwam veroveren. Wow, dit was toch echt een stuk cooler dan zo’n wijde broek! Dachten wij, wederom jarenlang. Sindsdien kon het écht niet als je een broek met wijde pijpen droeg, het was lelijk en “uit de mode”. En vandaag de dag? De flared pants is terug van een 10 jaar (of misschien zelfs langer) durende vakantie en overal weer te zien! Ik moet toegeven dat ik er één jaar geleden ook nog niet dood in gevonden wilde worden. Maar ik ben er weer van gaan houden. En hoe. De winkels hangen er letterlijk vol mee and laat het nou ook net sale zijn, shopmodus aan!

Zo heb ik ook deze geribbelde donkerbruine flared pants gekocht bij de H&M. Door de geribbelde zachte stof zit deze broek super comfortabel, I love it! Ook vind ik het mijn benen mooi accentueren (long legs!). In combinatie met mijn bordeaux/bruine bikerjacket, beige vilthoedje en lievelings Chelseaboots vond ik het een prima outfit voor een gezellig middagje weg met mijn vriend. Die deze broek overigens nog niet helemaal kan plaatsen, haha.


  

De één kan maar niet wennen aan die wijde pijpen en houdt het toch bij de skinny jeans, ook nog altijd hartstikke leuk natuurlijk! En de ander (zoals ik dus) kan deze nieuwe oude trend héél erg waarderen en is blij dat er weer een nieuw item aan de kast kan worden toegevoegd!

Wat vind jij van de flared pants? Zou je hem zelf ook dragen? Let me know!

With love from,

Fontessa

Advertisements

12 thoughts on “OUTFIT | Keep it flared

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s